Oferte si promotii
 • Piscina ovala Hobby Pool Toscana
      Piscina ovala Hobby Pool Toscana din otel galvanizat este investitia care va va transforma proprietatea intr-un rai al relaxarii si al bucuriei. Potrivita atat pentru adulti, cat si pentru cei mai mici membri ai familiei, acest model de piscina poate fi instalat cu usurinta atat ca si piscina privata, cat si ca si piscina pentru hoteluri si pensiuni. Cresteti valoarea proprietatii si creati propriul parc de distractie chiar in gradina dumneavoastra.   Setul include: - Bazin cu structura din otel galvanizat tratat special si acoperita cu poliester si lac protector. Grosimea structurii de otel este de 0,7 mm. - Profile din plastic de culoare albastra, rezistente mecanic si chimic pentru fixarea structurii de otel. - Mana curenta (profil T) BLUE ce ofera o alternativa confortabila pentru schimbarea linerului fara demontarea marginii sau a bordului de piatra.  - Profil de imbinare(continuitate) structura din aluminiu. Nu sunt necesare suruburi pentru imbinare. - Liner(folie), invelis interior realizat din PVC, stabilizat UV, rezistent la inghet. Culoare albastru adria. Grosimea linerului este de 0,8 mm. - Pasla antimicrobiana si neputrescibila(geotextil) ce se aseaza pe toata suprafata piscinei sub liner. -  Skimmer si duze de aspiratie si refulare. - Sistem de filtrare pe baza de nisip cuartos compus din: pompa centrifuga pentru piscine cu prefiltru, filtru nisip cu vana cu 6 cai si nisip cuartos . - Kit complet necesar montarii si punerii in functiune a piscinei (teava flexibila, racorduri PVC, robineti PVC). - Scara acces piscina din inox cu 3 trepte antiderapante. - Panou de comanda si protectie pentru pompa circuitului de filtrare. Intrerupator diferential, disjunctor magneto-termic pentru protectia pompei, ceas cu programare zilnica. - Set START substante de intretinere a piscinei  - Set de accesorii pentru curatarea si intretinerea piscinei compus din:   - maner telescopic piscine 2 - 4m   - cap aspirator cu perie ovala pentru piscine   - kit furtun piscine lungime 9m cu mufe de conectare   - plasa pentru impuritati piscina   - termometru standard submersibil pentru piscina   - tester Cl/pH pastile pentru piscine(20+20 pastile)   IMPORTANT: -Transportul si montajul sunt GRATUITE. (Montajul nu include lucrari de excavatie si turnare beton). -Pentru montarea acestei piscine este necesara turnarea unui radier si a doi pereti laterali de sustinere din beton.  Optional: - Mana curenta Blue poate fi inlocuita contra cost cu alte 2 tipuri ( Aluminium sau Sand).
  18.850,00 Lei
 • Clor lichid Aquachlor 25 kg
  Clorul lichid este solutia potrivita pentru dezinfectarea automata a apei din piscina (cu pompe dozatoare). Solutie concentrata de hipoclorit de sodiu. Clorul lichid contine un agent de prevenire a depunerilor de calcar.
  129,99 Lei
 • Antialga Algastop Super 22 litri
  Agent de calitate superioara impotriva bacteriilor, fungilor si algelor. Nu face spuma. Se poate folosi la piscine cu valuri artificiale, cazi de baie cu hidromasaj si fantani arteziene. Produs rezistent la apa termala, nu contine metale grele, fara gust si miros, nu e toxic. Substanta activa: compus cuaternar de amoniu. Cantitate 22 litri - 25 Kg.
  296,99 Lei
 • Oxigen Activ - Aquamax
  Dezinfectant cu continut de oxigen activ si algicid. Recomandat pentru cazile de masaj si piscinele de agrement deoarece nu face spuma. Este fara miros, nu irita pielea si ochii. Substanta activa: peroxid de hidrogen si compusi cuaternari de amoniu.    
  109,00 Lei
 • Ph minus lichid
      PH minus lichid  este un produs destinat in special piscinelor echipate cu sistem automat de tratare, dar poate fi folosit si pentru dozare manuala. Eficient impotriva iritarii pielii si a ochilor , cat si pentru o dezinfectie eficienta a apei.   Mod de utilizare : Valoarea PH-ului trebuie mentinuta intre 7.0 si 7.4 . Se utilizeaza 1l de PH minus la 100 mc apa pentru reducerea valorii PH -ului din apa cu 0.1 . PH-ul lichid este deja pregatit pentru folosire, nu necesita diluare.
  11,00 Lei

Magazin de echipamente si accesorii pentru piscine

Likebox
Abonare la newsletter
Contact

Adresa:Bloc 60, Strada Cernisoara nr 21-25, București

Informatii: contact@piscinescu.ro

Suport tehnic: tehnic@piscinescu.ro

Vanzari: vanzari@piscinescu.ro

Contacteaza-ne pe retele sociale


Parteneri:
© All rights reserved Piscinescu.ro