Un produs special din piatra compozita creat pentru decorarea bordurii piscinei. Datorita formei geometrice si a suprafetei calcaroase antiderapante bordura piscinei devine un element decisiv in crearea imaginii finale. Bordurile sunt parte i

Hidroizolatii si adezivi pentru impermeabilizarea piscinelor si bazinelor cu apa. Hidroizolarea piscinelor este un proces necesar in cazul piscinelor placate cu mozaic, gresie sau a piscinelor vopsite.

Folie armată din PVC, tratata cu bactericide, rezistenta la razele solare, impermeabila la apa şi permeabila la vapori, usor de montat şi intretinut.

Formele armonioase garanteaza spatiilor amenajate un stil revigorant deosebit. In deplin acord cu ambientul natural, pavajul nostru poate imbina modernul cu functionalul intr-un stil unic care lasa loc creativitatii si incadreaza in acelasi t

Mozaicul reprezinta o solutie eleganta si estetica pentru finisarea piscinei. Diversitatea culorilor va ofera posibilitatea de a personaliza in totalitate piscina sau alte spatii din casa voastra.

Piscinescu.ro va ofera o gama varia

Likebox
Abonare la newsletter
Contact

Adresa:Bloc 60, Strada Cernisoara nr 21-25, București

Informatii: contact@piscinescu.ro

Suport tehnic: tehnic@piscinescu.ro

Vanzari: vanzari@piscinescu.ro

Contacteaza-ne pe retele sociale


Parteneri:
© All rights reserved Piscinescu.ro